EXITER

Kiút a káoszból.

Dóri vagyok, tervezőgrafikus, papír-írószer függő, grafomániás jegyzetmegszállott, az Exiter Diary megálmodója. 

Az Exiter Diary ötlete évek óta érlelődik, kis mozaikdarabokból épülget. Valahol ott kezdődött a dolog, hogy rájöttem, nem leszek soha "nyolctól-négyig" kreatív, és szeretnék számotokra is értékes termékeket tervezni Közösséget akartam építeni és adni valamit. 

Idén nyáron eldöntöttem, hogy belevágok, ezt láthatjátok most itt.

A termékek tervezésénél fontos számomra a környezettudatosság, a minőségi alapanyagok, az egyedi design és az, hogy a tervezéstől a kivitelezésig mindent én magam csináljak, vagy ha lehet akkor különböző magyar manufaktúrákkal, mesterekkel szakemberekkel dolgozzam együtt. Így garantálhatom nektek, hogy a termékek kézzel készülnek, kis műhelyekben, nem a kínai gyártósorról gördülnek le elétek. A termékeket én magam csomagolom, sorszámozom, ezzel is remélve, hogy érezni fogjátok a törődést, mikor kézhez kapjátok! :)

A márkám célja adni Neked valamit, amitől jobban megismerheted magad, ami kisegít a szar napokon, ami motivál, ami összeköt másokkal, de legfőképp összeköt saját magaddal. Akarok neked adni valamit, amin elmosolyodsz, ami megnevettet, amitől nem stresszelsz rá a mindennapokra. Valamit ami kiút a hétköznapok tömeggyártott káoszából. 

Remélem szeretni fogod bármelyik Exiter terméket is választod végül! :)

Vásárlási információk
 
-----------------
Adatvédelmi tájékoztató
ÁSZF
GYIK
Szállítási és fizetési információk
------------------
Ismerd meg az Exitert!
 
-----------------
Rólam
Kapcsolat
------------------
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Instagram
 
-----------------