EGYÜTT MINDEN KÖNYEBB!

A professzionális megjelenés mindennek az alapja. Én legalábbis ezt vallom. A közös munka alapja nálam, hogy igazán személyre szabott, tudatosan felépített anyagot kapj kézhez a munka végén. Nézd meg az alábbiakban, miben tudok a segítségedre lenni és kezdjük el a közös munkát még ma!

BRANDING // ARCULATTERVEZÉS

Vállalkozásod megjelenése talán a legfontosabb eszközöd ahhoz, hogy több bevételed vagy nagyobb ügyfélköröd lehessen, így fektess erre te is megfelelő hangsúlyt! Ha szeretnéd, hogy vállalkozásod egy jól felépített és igazán hozzád illő arculattal legyen jelen a piacon, amely minden platformon (Facebook, Instagram, Website, stb.) ugyanolyan jól mutasson, keress bizalommal és együtt megtervezzük igazán személyre szabott arculatod!

- Logó tervezés / Újratervezés

- Arculati kézikönyv tervezés

- Prezentációs sablon tervezés

SOCIAL MÉDIA 

Social média felületeid (Facebook, instagram, Youtube, stb.)minőségi megjelenése elengedhetetlen a növekedéshez. Bízd rám a fejlécek, poszt képek, szövegezések elkészítését, te pedig élvezd a felületeid egységes megjelenését!

- Fejlécek tervezése

- Esemény borítóképek

- Szövegírás

- Poszt képek 

- Instagram gifek

KIADVÁNYTERVEZÉS // TÖRDELÉS

- Magazinok, prospektusok

- Könyvek

- Katalógusok

- Könyvborító

- Információs anyagok

PRINT ANYAGOK

Az egyik kedvenc területem a nyomdai anyagok tervezése, hiszen ez a legkézzelfoghatóbb eredményt produkáló irányzat. Nagyon különleges érzés, amikor az addig csak digitálisan és látványterveken látott termék elkészül. Amikor nyomtatásra tervezek fontos, hogy a legjobb nyomdákkal és a legjobb alapanyagokkal dolgozzak, hiszen a minőség szószerint kézzelfogható lesz.

- Névjegykártyák

- Szóróanyagok

- Matricák

- Poszterek

- Fali képek 

ILLUSZTRÁCIÓK

- Magazinok, prospektusok

- Könyvek

- Katalógusok

- Könyvborító

- Információs anyagok

EVENT BRANDING // RENDEZVÉNYEK

Az egyik kedvenc területem a nyomdai anyagok tervezése, hiszen ez a legkézzelfoghatóbb eredményt produkáló irányzat. Nagyon különleges érzés, amikor az addig csak digitálisan és látványterveken látott termék elkészül.

- Névjegykártyák

- Szóróanyagok

- Matricák

- Poszterek

- Fali képek 

Vásárlási információk
 
-----------------
Adatvédelmi tájékoztató
ÁSZF
GYIK
Szállítási és fizetési információk
------------------
Ismerd meg az Exitert!
 
-----------------
Rólam
Kapcsolat
------------------
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
Instagram
 
-----------------